dilluns, 6 de juliol del 2020

MICRO #gamificurs: sessió del dimecres 8 de juliol a les 17 hores

En el Micro #gamificurs es comparteixen experiències lúdiques d'aprenentatge. A cada sessió del Micro #gamificurs es presenten diverses experiències. Cada experiència disposarà de 13 minuts cronometrats. El, la, els o les presentadores gestionen com creguin convenient els 13 minuts: poden consumir el temps amb la seva exposició o poden deixar uns minuts per preguntes. Passi el que passi, als 13 minuts finalitza la seva presentació. Al final de totes les presentacions de la sessió, debat obert. 

Què podreu descobrir el proper dimecres 8 de juliol a les 17 hores?

Si ja formeu part de la llista de correu del #gamificurs, rebreu l'enllaç per correu electrònic unes hores abans! Si voleu participar, millor que us hi apunteu!


Sergi SànchezEl misteri del temps embogit
Una proposta dirigida a quart de primària on es tracten continguts relacionats amb el clima, el temps atmosfèric i les comarques de Catalunya. Els alumnes aniran descobrint i aprenent, a la vegada que segueixen la pista d'un científic que està provocant estranys fenòmens atmosfèrics a Catalunya amb l'ajuda d'un misteriós artefacte.


 

Javier Seva: Guardans de la història
L'experiència es realitza al curs de 1 ESO a la matèria de ciències socials. La narrativa es centra en la prehistòria, on els guardians de la història (els homínids) demanen ajuda per salvar a l'escriptura.


Gemma Artés: Coneixent la cèl·lula a través del Cytosis

Cytosis és un eurogame senzill que representa el funcionament d'una cèl·lula eucariota animal. Això el fa ideal per descobrir aquesta part del temari de Biologia i Geologia de 4t d'ESO d'una manera diferent! També pots seguir la Gemma a Instagram.


Oscar de Paula i Sergi Sànchez: Green Flowers

Un joc d'escapament familiar, organitzat per la Federació Catalana de Bàsquet on les protagonistes de la historia son les jugadores dels Segle XXI, els participants les hauran d'ajudar per resoldre el misteri. També pots seguir l'Oscar a Instagram.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per formar part de la comunitat del #gamificurs!

Entrades populars