divendres, 10 de juliol del 2020

MICRO #gamificurs: sessió del dimecres 15 de juliol a les 17 hores


En el Micro #gamificurs es comparteixen experiències lúdiques d'aprenentatge. A cada sessió del Micro #gamificurs es presenten diverses experiències. Cada experiència disposarà de 13 minuts cronometrats. El, la, els o les presentadores gestionen com creguin convenient els 13 minuts: poden consumir el temps amb la seva exposició o poden deixar uns minuts per preguntes. Passi el que passi, als 13 minuts finalitza la seva presentació. Al final de totes les presentacions de la sessió, debat obert.

Què podreu descobrir el proper dimecres 8 de juliol de les 17 a les 18:30?


Si ja formeu part de la llista de correu del #gamificurs, rebreu l'enllaç per correu electrònic unes hores abans! Si voleu participar, millor que us hi apunteu!



Nieves Maria Pelejero: Unicorn, where are you? 
Unicorn havia sigut segrestat! Havíem d'anar descobrint les pistes d'on estava per alliberar-lo Senzilla gaminifació realitzada durant el confinament per a que els meus alumnes de primer de primària participaren d'una forma més activa de les propostes didàctiques que els recomanava. Pàgina web de la Nieves.


Nina Carbonell: Escapa del català
Planificació: Elaboració d'un Escape Room amb l'eina Genially Objectiu: Repassar de manera lúdica i concloure l'assignatura de català a 4t d'ESO Continguts: Ortografia i literatura Situació: Confinament. Seguiment mitjançant videoconferència Resultat: Èxit i diversió! També podeu seguir la Nina a Instagram.



Guiomar Mancho Cluedo! Els jocs de taula a l'aula física i a la virtual
Aquesta activitat la vaig dur a terme amb alumnes de 1r de l'ESO que estudien espanyol com a llengua estrangera. La unitat que havien de treballar incloïa la temàtica del crim i els temps passats. Per aquest motiu vaig pensar que a través d'un joc de taula com el Cluedo els alumnes podien treballar aquests continguts d'una manera més amena i entretinguda. El resultat ha estat molt bo i han gaudit molt d'experiència. 




Arnau Puig: El Dixit a la tutoria de Confinament
El Dixit de confinament va ser una experiència a l'aula de tutoria durant el confinament. La vaig dur a terme durant el confinament i per tant telemàticament. Aquesta segueix les mateixes mecàniques del Dixit i un moment de reflexió. Però l'objectiu real, era conèixer l'estat anímic i psicològic de cada alumne de la classe, just quan feia una setmana i pocs dies que ens havíem confinat, aquesta activitat la vam repetir setmanes més tard per veure'n l'evolució. Consulteu el projecte de formació de l'Arnau.



Javi Rodríguez:  Escape Room virtual "Apocalipsis"
Escape room virtual realitzat per un grup de docents. Esta dirigit per a alumnes de 3r d'ESO, amb continguts i competències de català, castellà, anglès, matemàtiques, socials, química, entre d'altres més. Breakout de la primera sessió // Breakout de la segona sessió // Breakout de la tercera sessió

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per formar part de la comunitat del #gamificurs!

Entrades populars